Client Login Area
LiveZilla Live Chat Software
Main Menu
Results 1 to 7 of 7

Thread: .NetH TML Mail Sending Problem

  1. #1
    Unverified User
    Join Date
    April 7, 2010
    Posts
    3

    Question .Net HTML Mail Sending Problem

    Hi guys,

    I've a .net web site. I can be sending mail via SmtpClient with MailMessage.IsBodyHtml = false.
    If I set to IsBodyHtml property to true, any email dont sent.

    Do you have any idea? Without "You can send mail with plain text" :)
    How can I resolve this problem?

    Thanks,
    Last edited by ctrlaltdel; May 12th, 2010 at 02:07 AM.

  2. #2
    ASPnix Administration Roma's Avatar
    Join Date
    June 27, 2005
    Location
    Denver, CO
    Posts
    4,065

    Default

    What mail server are you using for sending emails from .net? Make sure it's maillist.aspnix.com
    Roma
    Friendly ASPnix Administrator


    https://www.aspnix.com
    roma@aspnix.com



    ASPnix on Facebook

  3. #3
    Unverified User
    Join Date
    April 7, 2010
    Posts
    3

    Default

    My mail settings in web.config file;
    <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp>
    <network defaultCredentials="false" host="mail.mehmetcelebi.org" port="25" userName="admin@mehmetcelebi.org" password="*****" />
    </smtp>
    ....
    ..

  4. #4
    ASPnix Administration Roma's Avatar
    Join Date
    June 27, 2005
    Location
    Denver, CO
    Posts
    4,065

    Default

    Code:
    <smtp>
    <network defaultCredentials="false" host="maillist.aspnix.com" port="25" />
    </smtp>
    Do not add user/password.
    Roma
    Friendly ASPnix Administrator


    https://www.aspnix.com
    roma@aspnix.com



    ASPnix on Facebook

  5. #5
    Unverified User
    Join Date
    April 7, 2010
    Posts
    3

    Default

    Thanks for reply. My problem is solved.

  6. #6
    Verified Community Member Shani's Avatar
    Join Date
    April 24, 2010
    Posts
    97

    Default

    ctrlaltdel!

    Thanks for your post
    It will help other members also.
    Last edited by Shani; May 12th, 2010 at 05:24 AM.

  7. #7
    ASPnix Administration Roma's Avatar
    Join Date
    June 27, 2005
    Location
    Denver, CO
    Posts
    4,065

    Default

    Quote Originally Posted by ctrlaltdel View Post
    Thanks for reply. My problem is solved.
    Glad I could help. If you have any more questions, please always feel free to post in our forums.
    Roma
    Friendly ASPnix Administrator


    https://www.aspnix.com
    roma@aspnix.com



    ASPnix on Facebook

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •